Pe bune ca...

Da, pe bune domule...pai nu ne apucam noi de bloggerit, adica eu "nu ma?"...ca doar nu e prima data!
Pai ce e greu, hai sa fim seriosi, 30, coorporatista, singura, cu amant adica ( insurat, ca de', trebuie sa ii iubeasca si pe astia cineva), mutata la ea acasa ca adevarul asta e - cat sa te suporte si parintii si cu prea mult timp liber - cine dracu o fi inventat programul asta de birou?! in loc sa stai noaptea sa iti consumi energia muncind, gandind, ia si bloggareste, hai ma ca se poarta, e la moda. Estem cool! 
Suna ca dracu intro-ul asta, cred ca nici la matrimoniale nu l-ar fi acceptat. Dar alta inspiratie nu este bre' asa ca...stai aici si da-i din taste ca masteratul nu te face asistenta TV.
Well, sa va zic putin si despre mine. Nu! Glumesc! Sunt femeie si este suficient, de restul se ocupa psihologul :))
Neinspirat este si numele blogului , auzi tu "zero barat"...din cate stiu mai sunt cateva sute de pagini denumite la fel, dar asta e deosebit, e altceva. Si asta pentru ca ma refer la mine si la restul care sunt ca mine. Sa lasi 8 ani in spate si sa pleci doar cu chilotii de pe tine, in prima faza, ca femeia nu e proasta, si stie ce face si sa te opresti in mijlocul strazii stupefiata de faptul ca de azi si de acum te ai pe tine, chilotii si cam atat! Pentru cat timp, dracu stie! (lasa ca ma spovedesc la iarna).
Deci in concluzie, ca sa nu mai plictisesc cu atatea aberatii, in viata asta esti atat de puternic/a, incat sa faci si ceea ce nu credeai ca poti vreodata. Tine de tine ca om, sau cum zicea  psihologul, uneori este nevoie de putina nebunie ca sa poti realiza ceva cu viata ta.
Hai noapte buna, alarma aia suna maine tot la 7: 00, pana vineri murim putin cate putin in fiecare zi...eh ...asa'i cu coorporatistii. Mor lunea, invie vinerea!....
Va pup!
DodiM.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu